Kaip „Kudliaus“ projekte Bielka įgavo sniego baltumo kailiuką!

Paskelbta: 19 gruodžio, 2014 16:14

Prieglaudose besiglaudžiantys gyvūnai išvaizda dažnai skiriasi nuo tų, kurie gyvena namuose, ir tai – svarbus veiksnys, siekiant patraukti potencialių šeimininkų dėmesį. Tad bendradarbiaujant su šunų kirpyklomis tęsiamas  projektas, kurio metu prieglaudose atsidūrę gyvūnai išmaudomi, nukerpami bei nufotografuojami PRIEŠ ir PO. Taip ne tik siekiama spręsti perpildytų prieglaudų problemą, bet ir pagerinti pačių gyvūnų savijautą. Jau esame rašę apie pirmuosius projekto herojus Badį, Pienę bei Alaniją.

Nepraėjus net dienai skubame pasidalinti dar viena nuostabia istorija. Šios istorijos herojė – Bielka. Į nevyriausybinės organizacijos “Gyvūnų gerovės iniciatyvos” projektą Bielka pateko ne šiaip sau. Ji buvo atrinkta dėl savo neįprastai mielos išvaizdos ir sniego baltumo kailiuko. Kai pamatėme ją pirmą kartą, Bielkos kailiukas buvo netgi įgavęs rusvą atspalvį (nors nuotraukose tai ir nelabai matosi), tad žinojome, jog po SPA procedurų pamačiusiems Bielką mums daužys širdys. Būtent ir nutiko – galite įsitikinti patys.

Į „SOS gyvūnų“ prieglaudą ji atkeliavo su savo mažais vaikiukais iš blogų šeimininkų. Prieš atsidurdama prieglaudoje Bielka augo baisiomis sąlygomis pas asocialius žmones, kurie ja visiškai nesirūpino.

Bielkos mažyliai jau surado savuosius namus, todėl pats laikas iš prieglaudos iškeliauti ir mamytei. Žmonės, kurie priglaus Bielką, tikrai nepasigailės savo sprendimo, nes kalytė be galo protinga ir paklusni. Labai mėgsta važiuoti automobiliu, nuo prieglaudos iki kirpyklos pusę kelio tiesiog sėdėjo ramiai ir žiūrėjo pro langą, o kai nusibodo šis užsiėmimas, sugalvojo ateiti arčiau priekyje esančių žmonių. Tad visą likusią kelionės dalį Bielka tiesiog stovėjo iškišusį savo mielą snukelį mums prie pat veidų. Nuostabaus charakrerio šuo.

Šiuo metu Bielkai jau penkeri metai, tad labai tikimės, kad po šio projekto atsiras geri žmonės, kurie suteiks jai šiltus namus, kuriuose ji bus ne tik mylima ir pamaitinta, tačiau kažkam taps ir geriausia drauge.

 

Dėl Bielkos globos kreipkitės:
+370 68339826 Nadia

 

Taip pat galite skaityti, kaip „Kudliaus” projekte dalyvavo Badis, Pienė, Atas, Trepsius, Saimonas, Simutė, Meksika, Smala, Mergaitė, Barsikas, Borgas, Džiulė, Justas ir Čarlis.

Taip pat skaitykite apie „Kudliaus” projekte dalyvavusius Knopkytę, Alaniją ir Babaužį, Trepsių, Pupą, Mergaitę ir Barsiką, kurie jau rado namus.