Jubiliejinė, projekto „Kudlius“ dalyvė – Pupa

Paskelbta: 24 vasario, 2015 17:11

Jubiliejinė, dešimtoji mūsų projekto dalyvė – Pupa – mažytė, gražutė ir tikra princesė. Ją galima vadinti tikra ledi. Mažylė į prieglaudą pateko gana liūdnomis aplinkybėmis, jaunutė dviejų metukų neturinti Pupa tapo našta dėl savo šeimininkų neatsakingumo – sužinoję, kad ji laukiasi, šeimininkai svarstė ją užmigdyti. Tai sužinoję „Lesės“ darbuotojai griežtai neleido to padaryti. Taigi šiandien visi jos vaikučiai jau dovanojami, tad ir pačiai Pupai ieškomi saugūs ir šilti namai, mylintys ir atsakingi šeimininkai. Ji suaugusi, didesnė nebebus, visą laiką gyvenusi namie. Žinoma, dovanojama tik žmonėms, sutinkantiems ją sterilizuoti.

Kol Pupa laukia naujų šeimininkų, nusprendėme padaryti jai šventę. Susirgus mūsų dalyviui Kudliui iš „Lesės“ prieglaudos, skubiai teko ieškoti naujo šunelio. Kadangi mažoji princesė buvo šiek tiek apleidusi savo išvaizdą, nelikome abejingi, ypač išgirdę jos istoriją, tad grožio procedūras padovanoti nusprendėme būtent jai.

 

Šį kartą transportu mums talkino GGI fotografas Vytautas. Kaip sakė pas Vytautas, Pupa buvo labai gera, tačiau šiek tiek neramios dūšelės. Keliaujant vis žvilgčiojo pro langą, vis bandydavo nusiraminti ir susirangyti ant sėdynės, tačiau tai baigdavosi po dviejų sekundžių.  Kirpykloje Pupa elgėsi kaip tikra moteris – mėgavosi procedūromis. Panelė atrodė gan nekaip, tačiau nepaisant to, kirpykloje ją sutvarkė mažiau nei per valandą. Štai ką reikia vadinti profesionalumu! Šį kartą mums vėl talkino kirpykla „PetSpa“, įsikūrusi Laisvės pr. 115A, Vilniuje. Esame jiems labai dėkingi.

 

Kaip matote, „Kudliaus“ projektas įgavo pagreitį. Jei nori prisijungti prie GGI savanorių komandos ir padėti šuniukams rasti namus, susisiek su „Kudliaus“ koordinatore Vaida (tel. nr.: 862282321). Laukiami visi aktyvūs žmonės, kurie padėti gali ne tik transportu, bet ir fotografavimu, reklamos kūrimu bei atliekant kitus darbus. Nelikite abejingi ir galbūt šiandien išgelbėsite vieną gyvybę.

Taip pat galite skaityti, kaip „Kudliaus” projekte dalyvavo Badis, Pienė, Atas, Trepsius, Saimonas, Simutė, Meksika, Smala, Mergaitė, Barsikas, Borgas, Džiulė, Justas ir Čarlis.

Taip pat skaitykite apie „Kudliaus” projekte dalyvavusius Knopkytę, Alaniją ir Bielką, Babaužį, TrepsiųMergaitę ir Barsiką, kurie jau rado namus.