Kudliaus projekte sudalyvavo garbanė Džiulė

Paskelbta: 16 rugsėjo, 2015 18:57

12016697_804326239687302_1701821800_n-225x300Džiulei 4 metai, ji sterilizuota. Gyvena su žmogumi, kuris negali ar nenori jos pasilikti, nes tikrasis šeimininkas prieš kelis mėnesius pasimirė.

Kai atvažiavome pasiimti mažės, ji truputį nerimavo dėl žmonių gausos ir to, kas gi čia vyksta, bet mielai lipo į automobilį, susirangė kamputyje ir laukė, kas bus.

Pajudėjus užsiropštė ant kelių ir taip džiugiai stebėjo kelionę, iškorusi liežuvį mėgavosi pasivėžinimu. Jokio garso, jokio spurdesio – nuostabus, ramus gyvūnas. „Jurgos šunų kirpykloje“ (Šeškinės g. 22, Vilnius), žinoma, truputį baugu buvo, bet kartu ir smalsu, tad nukeliavo su švelniabalse kirpėja ir ramiai laukė, kol bus pagražinta. Tik maudynes praleido, nes džiovintuvas pasirodė bauginan
tis. Na, o po gero pusvalanduko pasirodė nuostabiai graži šunytė.

Džiulė vaikšto su pavadėliu, neypatingai tempia, klauso, kai pakvieti. Gal kiek prisibijo šunų ir, žinoma, miesto bruzdesys po kaimiškų pievų ramybės kiek gąsdina. Kiek mums žinoma laikina Džiulės globėja nebesugebėjo skirtis su kalyte ir ją pasiliko sau :)

 

Taip pat galite skaityti, kaip „Kudliaus” projekte dalyvavo Badis, Pienė, Atas, Trepsius, Saimonas, Simutė, Meksika, Smala, Mergaitė, Barsikas, Borgas, Justas ir Čarlis.

Taip pat skaitykite apie „Kudliaus” projekte dalyvavusius Knopkytę, Alaniją ir Bielką, Babaužį, Trepsių, Pupą, Mergaitę ir Barsiką, kurie jau rado namus.