Puošeiva Čarlis – projekto Kudlius dalyvis

Paskelbta: 3 lapkričio, 2015 19:33

Netikėtai sulauktas skambutis iš VšĮ “Mažoji Liza” ir visu greičiu pirmyn. Nedidelio ūgio, juodų kaltūnų kamuoliukas pas Liliją atkeliavo iš “Grindos”. Šuniukas neturėjo vardo, tad Lilijos buvo pramintas Kudliumi. Lilija, laikina Čarlio globėja, pasakojo, kad nuo pat pirmos jų pažinties dienos Čarlis labai gerai elgėsi, ir tai buvo tikras siurprizas. Nors jaunatviško (pasak veterinarų jam metai-dveji) nerūpestingumo jam taip pat netrūksta.

Čarlis mėgsta būti glostomas, myluojamas ir,  kaip tikriausiai kiekvienas šuo, ilgai vaikščioti lauke. Namuose neteršia, kantriai laukia, kol eis į lauką. Po geros valandos lauke krenta kaip lapas ir miega. Kai užsinori, ima prašyti dėmesio – nori būti glostomas, kad su juo žaistų, o jeigu bus galima sėdėti ant kelių, tai apskritai – rojus! Labai svarbu paminėti vieną šio juočkio keistenybę. Čarlis vandenį geria
tik tada, kai jis ką tik įpiltas, ir jo nugeria tik pusę indelio, o tada reikia pripilti naujo. Kaip pati Lilija pasakė, tikras aristokratas.
Globėjai teko kelias dienas pagyventi su apsivėlusiu ir purvinu šuneliu, tačiau galiausiai atėjo ta diena, kai Kudlius transformavosi į Čarlį. “Jurgos kirpykloje” (Šeškinės g. 22, Vilnius) mūsų herojus elgėsi puikiai. Kirpėja juokavo, kad šunelis ramus, lyg jam tai būtų kasdienė procedūra. Niekada negali žinoti, gal prieš atsidurdamas gatvėje, o po to “Grindoje”, jis tikrai gyveno pas žmones, kurie jį prižiūrėdavo. Nors buvo šiek tiek baimės, tačiau Čarlis viską puikiai atlaikė ir virto į visai į kitą šunį.
Dabar Čarlis ieško nuolatinių namų. Namų, kuriuose galės netrukdomas miegoti, bus kasdien vedžiojamas į lauką, turės švaraus vandens ir kam atsisėsti ant kelių.

Pasigrožėkite mūsų naujo herojaus nuotraukomis ir nedvejokite. Jei esate pasiruošę į namus priimti naują narį, lai tai būna Čarlis :)

 

Dėl Čarlio globos kreipkitės:
+37060882128 Laura

Taip pat galite skaityti, kaip „Kudliaus” projekte dalyvavo Badis, Pienė, Atas, Trepsius, Saimonas, Simutė, Meksika, Smala, Mergaitė, Barsikas, Borgas, Džiulė, Justas.

Taip pat skaitykite apie „Kudliaus” projekte dalyvavusius Knopkytę, Alaniją ir Bielką, Babaužį, Trepsių, Pupą, Mergaitę ir Barsiką, kurie jau rado namus.

P.S. Kaip žinote, šunys nei moka vairuoti, nei turi automobilius, ypač jei jie yra beglobiai. Taigi vis dar ieškome žmonių, kurie retkarčiais galėtų padėti nuvežti kudlotą šuniuką iš prieglaudos į kirpyklą. Galbūt neturi daug laiko savanorystei, tačiau vis nori padėti gyvūnams? Nori žinoti, kad padėjai bejėgiam gyvūnėliui ne tik gerai jaustis, bet ir surasti naujus, mylinčius šeimininkus? Susisiek su „Kudliaus“ projekto koordinatore Vaida telefonu 862282321.