„Kudliaus“ projekto dalyvė – Alanija

Paskelbta: 19 gruodžio, 2014 15:58

Prasidėjo žiema, šalčiai ir smagiausias rogučių sezonas. Kasdien viltingai laukiame sniego savo jaukiuose namuose su šiltos arbatos puodeliu – koks idiliškas žiemos paveikslas. Tačiau ne visiems žiema atneša tiek džiaugsmo ir laimės kaip mums: prieglaudose gyvenantiems šuneliams žiema tik dar vienas sezonas kai kasdien jie viltingai laukia ne sniego, o Tavęs. Tad, norėdami paskatinti Tave bei Tavo šeimą, tęsiame savo nevyriausybinės organizacijos „Gyvūnų gerovės iniciatyvos” vykdomą projektą. Šį kartą jo herojė – pati mieliausia juočkė – Alanija. Istorija, kaip Alanija atsidūrė „SOS gyvūnų“ prieglaudoje, gana neįprasta. Vieną dieną kaip iš giedro dangaus, o gal tiksliau skambėtų – iš automobilių stovėjimo aikštelės, atklydo mažytis, vos dviejų mėnesių šuniukas. Tai buvo mūsų mažoji Alanija, juoda garbanė mergytė tiesiog atsirado iš niekur (nors dažniausiai su tuo “niekur” būna susiję žmonės), taip ji pradėjo gyventi „SOS gyvūnų“ prieglaudoje ir tapo jos dalimi.

Alanija prieglaudoje praleido jau nemažai laiko, išaugo į nepaprasto grožio šunį, tad buvo nuspręsta jai suteikti dar daugiau žavesio, kad būsimi šeimininkai tikrai ją pastebėtų. Gruodžio 15 d.  ji pateko į kirpyklos kolektyvo rankas, kur buvo išprausta, sušukuota ir visaip kaip išgražinta. Alanija po visų procedūrų buvo sugrąžinta į prieglaudą, pasipuošusi ir laiminga, laukti savo naujųjų šeimininkų.

 

Alanija nepaprastai gero ir mielo charakterio, be galo smalsi ir besidominti kiekviena smulkmena, patekusi pas gerus žmones taptų tikra šeimos nare. Alanija žino, kaip reikia elgtis, tad norintiems ją dresuoti bus itin paprasta tai padaryti. Kalytė jau išaugusi iki savo maksimalaus dydžio, vos siekia kelius, tad ir vietos jai atsirastų net ir vieno kambario butuke (žinoma, tik jei ji būtų dažnai vedžiojama į lauką).

Mergytė po procedūrų kirpykloje bei vizito pas veterinarą jau laukia, kada galės vėl pajusti žmogišką rūpestį ir meilę. Ir, žinoma, grąžinti jo jums dvigubai daugiau.

Taip pat galite skaityti, kaip „Kudliaus” projekte dalyvavo Badis, Pienė, Atas, Trepsius, Saimonas, Simutė, Meksika, Smala, Mergaitė, Barsikas, Borgas, Džiulė, Justas ir Čarlis.

Taip pat skaitykite apie „Kudliaus” projekte dalyvavusius Knopkytę ir Bielką, Babaužį, Trepsių, Pupą, Mergaitę ir Barsiką, kurie jau rado namus.

 

Dėl Alanijos globos kreipkitės:
+370 68339826 Nadia