“Kudliaus” projekto dalyvė – Mažė

Paskelbta: 26 liepos, 2016 12:41

Naujas mūsų kudliukas, šešerių metų mergytė vardu Mažė. Mažas, juodas ir putliažandis meškinas ieško žmogaus arba šeimos. Naujų namų kuriuose galėtų pradėti naują gyvenimo etapą. Šitas juočkis nėra patyręs smurto ar bado, todėl šunelis vis dar tiki žmogiška meile.

Mažė užaugo  su mylinčia šeimininke, ja buvo rūpinamasi, ji buvo laiminga, bet gyvenimas ne visada klostosi taip kaip mes norėtume. Mažės šeimininkė mirė. Šuo neteko draugo, šeimos nario ir šilumos. Atsidūrusi pas šeimininkės gimines šunelis buvo atiduotas į prieglaudą, nes šeima gyveno mažame bute ir niekada neplanavę turėti šuns, tiesiog negalėjo deramai ja pasirūpinti. Atsitiko kaip atsitiko, tačiau reikalas dar nėra išspręstas, ir Mažei vis dar reikia surasti pastovius namus. Užaugusiam mylinčiose rankose šuneliui, adaptuotis prieglaudoje turėtų būti sunkiau nei atrodo.

Lesės prieglauda iš paskutiniųjų stengiasi pasirūpinti šuneliu ir tai daro su didele meile ir rūpesčiu. Mažei išvalyto dantenos, ji sterilizuota, paskiepyta, o dabar dar ir gražiai nuprausta, sušukuota ir apkirpta. Be to dar ir labai patenkinta savo nauju įvaizdžiu.

Šį kartą kudliaus projekte mums talkino Šunų kirpėjų mokykla, įsikūrusi Vilniuje, Laisvės pr. 115A , didelis ačiū Jiems!

“Lesė” – prieglauda, kurioje gyvena Mažė, tad dėl globos kreipkitės į Vestą numeriu +37060533452.

Taip pat galite skaityti, kaip „Kudliaus” projekte dalyvavo BadisPienėAtasKnopkytėSaimonasSimutėMeksika, Smala, BarsikasBorgasDžiulėJustas, Čarlis, Dingo, Simutė (antras šansas), Džiulė, Triksė ir Patelė.

Taip pat skaitykite apie „Kudliaus” projekte dalyvavusius KnopkytęAlaniją ir BielkąBabaužįTrepsiųPupą, GintarinėMergaitę ir Barsiką, kurie jau rado namus.

VšĮ „Gyvūnų gerovės iniciatyvos“